Van der Stelt wonen en mode adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur.

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf?

De historie van Van der Stelt wonen en mode

Van der Stelt Wonen en Mode is een familiebedrijf dat zijn oorsprong vindt in 1969. Sinds 1976 is het bedrijf gevestigd aan de Dirk van Clevestraat te Almkerk. In 1988 hebben de broers Zeger en Gerard de zaak overgenomen van hun ouders. De combinatie van wonen en mode is iets wat je niet vaak tegenkomt in één winkel. Toch zijn het twee items die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Want beide zijn nauw verbonden met kleuren, combineren en kiezen. Wij staan wij voor kwaliteit, comfort en service. Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, waarborgen we een goede prijs-kwaliteit verhouding.


Maak een afspraak

Van der Stelt wonen en mode neemt jou alles uit handen als het gaat om interieur

Kwaliteit en service zijn bij Van der Stelt Wonen en Mode als vanzelfsprekend en wij doen er alles aan om dit te kunnen blijven waarborgen. Zo worden alle producten door ons bij u thuis ingemeten, op maat gemaakt en vervolgens door onze eigen vakkundige medewerkers bij u thuis geplaatst. Graag bekijken we de situatie bij u thuis om naar uw wensen en mogelijkheden een passend advies te geven.

De grote merken van Van der Stelt wonen en mode

Bij Van der Stelt wonen en mode verkopen we onder meer de volgende merken:

Luxaflex®
Desso
Parade
Bonaparte
Auping
Holland Haag
Silvana
De Toekomst