Over Van der Stelt wonen en mode

Van der Stelt wonen en mode in de regio Almkerk, Woudrichem, Nieuwendijk en Sleeuwijk is dé woonspecialist bij jou in de buurt.

Eens in de zoveel tijd is jouw interieur toe aan een nieuwe invulling. Je wilt er een eigentijdse draai aan geven, maar tegelijkertijd wil je ook je vertrouwde, huiselijke sfeer behouden. Soms kan dat best lastig zijn. In onze winkel staan we voor je klaar om je te adviseren. We denken graag met je mee en zoeken binnen de vele mogelijkheden naar de items die bij jouw interieurwensen passen. Je mag van ons vakkundigheid, betrokken advies en alle aandacht verwachten. We hopen je binnenkort te verwelkomen in onze winkel!

De historie van Van der Stelt wonen en mode

Van der Stelt Wonen en Mode is een familiebedrijf dat zijn oorsprong vindt in 1969. Sinds 1976 is het bedrijf gevestigd aan de Dirk van Clevestraat te Almkerk. In 1988 hebben de broers Zeger en Gerard de zaak overgenomen van hun ouders. De combinatie van wonen en mode is iets wat je niet vaak tegenkomt in één winkel. Toch zijn het twee items die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Want beide zijn nauw verbonden met kleuren, combineren en kiezen. Wij staan wij voor kwaliteit, comfort en service. Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, waarborgen we een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Kwaliteit en service zijn bij Van der Stelt Wonen en Mode als vanzelfsprekend en wij doen er alles aan om dit te kunnen blijven waarborgen. Zo worden alle producten door ons bij u thuis ingemeten, op maat gemaakt en vervolgens door onze eigen vakkundige medewerkers bij u thuis geplaatst. Graag bekijken we de situatie bij u thuis om naar uw wensen en mogelijkheden een passend advies te geven.

Neem contact op met Van der Stelt wonen en mode

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en we nemen binnen 24 uur contact met je op!