Over Van der Stelt wonen

Van der Stelt wonen in de regio Almkerk, Woudrichem, Nieuwendijk en Sleeuwijk is dé woonspecialist bij jou in de buurt.

Eens in de zoveel tijd is jouw interieur toe aan een nieuwe invulling. Je wilt er een eigentijdse draai aan geven, maar tegelijkertijd wil je ook je vertrouwde, huiselijke sfeer behouden. Soms kan dat best lastig zijn. In onze winkel staan we voor je klaar om je te adviseren. We denken graag met je mee en zoeken binnen de vele mogelijkheden naar de items die bij jouw interieurwensen passen. Je mag van ons vakkundigheid, betrokken advies en alle aandacht verwachten. We hopen je binnenkort te verwelkomen in onze winkel!

De historie van Van der Stelt wonen

Van der Stelt woninginrichting vind zijn oorsprong in 1969. In 1976 is het bedrijf verhuisd naar de Dirk van Clevestraat in Almkerk. In 1988 hebben de broers Zeger en Gerard de zaak overgenomen van hun ouders. In die tijd was het een winkel waar je terecht kon voor WONEN en MODE. Nu, 35 jaar later is het pand verkocht en gaan de broers verder met alleen RAAMDECORATIE en GORDIJNEN.

De showroom gevestigd aan de Wethouder Raamsstraat 3a te Almkerk is ALLEEN OP AFSPRAAK te bezoeken. Er is dus veel veranderd maar wat niet veranderd is de service en kwaliteit. We doen er alles aan om dit goed te kunnen blijven waarborgen. Zo worden alle producten door ons bij u thuis ingemeten, op maat gemaakt en vervolgens door ons vakkundig bij u thuis geplaatst. Graag bekijken we de situatie bij u thuis om naar uw wensen en mogelijkheden een passend advies te geven.

Neem contact op met Van der Stelt wonen

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

Showroombezoek alleen op afspraak