Een eetkamerstoel vind je bij Van der Stelt wonen en mode

Een eetkamerstoel kopen bij Van der Stelt wonen en mode in de regio Almkerk, Woudrichem, Nieuwendijk en Sleeuwijk

Goed zitten is heel belangrijk. Jouw keuze voor de beste eetkamerstoel onderschatten wij dan ook niet. Behalve dat de stoelen comfortabel zijn, ben je uiteraard ook op zoek naar zitelementen die in jouw interieur passen. Van der Stelt wonen en mode in de regio Almkerk, Woudrichem, Nieuwendijk en Sleeuwijk heeft een ruime collectie eetkamerstoelen voor elk type interieur. Wil je hierbij op weg geholpen worden? Je bent in onze winkel in Almkerk welkom om de stoelen uit te proberen.

De fijnste eetkamerstoelen vind je bij Van der Stelt wonen en mode in de regio Almkerk, Woudrichem, Nieuwendijk en Sleeuwijk

Je eetkamerstoel is de blikvanger aan tafel dus wil je kunnen kiezen, en bij Van der Stelt wonen en mode is dat geen probleem. We hebben ze met en zonder armleuningen, op wielen en zelfs 360 graden draaibaar.

In onze toonkamer in Almkerk kun je naar hartelust komen proefzitten, want uiteindelijk wil je uren lekker comfortabel kunnen tafelen.

We hebben uitgebreide stof -en leercollecties die ieder weer een groot kleurenpalet hebben. Kortom voor ieder wat wils.

Multifunctionele stoelen bij Van der Stelt wonen en mode

Welke stoel is waarvoor geschikt? Aan de eetkamertafel doe je veel meer dan alleen eten, waar gebruik jij deze allemaal voor? 

Misschien ben je een thuiswerker en dan is een stoel op wielen uitermate geschikt, knutsel je veel dan is een stoel met een actieve zit en zonder armleuningen weer een betere keus. Wil je de eetkamerstoel ook gebruiken als extra plek bij de zithoek kies dan voor een comfortabele eetkamerfauteuil met armleuningen.

Laat ons je adviseren in onze showroom in Almkerk

Eetkamerstoelen vind je ook bij Van der Stelt wonen en mode in de regio Almkerk, Woudrichem, Nieuwendijk en Sleeuwijk

Wat zet jij bij je eettafel, een eetkamerstoel of eetkamerfauteuil? Van der Stelt wonen en mode in Almkerk heeft ze allebei. Van modern tot klassiek, voor elke stijl is er wel wat te vinden.

De tijd rond de eettafel is waardevolle tijd. Je eet daar met het gezin, borrelt daar met vrienden en doet er een spelletje met kinderen. Dan is het wel lekker om comfortabel aan tafel te zitten.

Kom het uitproberen bij Van der Stelt wonen en mode in Almkerk. We hebben stoelen in vele kleuren en materialen staan.

 

De grote merken van Van der Stelt wonen en mode

Bij Van der Stelt wonen en mode verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook