Bonaparte

Geef een trendy draai aan jouw interieur met Bonaparte tapijt

Advies over Bonaparte

Bonaparte tapijt kopen in Almkerk, Woudrichem, Nieuwendijk en Sleeuwijk

Bij Van der Stelt wonen en mode draait het om jou en jouw behoeften, we hebben het immers over jouw thuis. Daarom is maatwerk belangrijk en dat is mogelijk met tapijt van Bonaparte. Onze adviseurs helpen jou de combinatie te maken tussen milieuvriendelijke materialen, comfortabel wonen en een sfeervol interieur. Kom gerust eens langs bij Van der Stelt wonen en mode in Almkerk.

De mogelijkheden voor vloeren van Bonaparte voor elke kamer

Van der Stelt wonen en mode helpt je aan stijlvol tapijt op de trap, in de volledige kamer of als vloerkleed bij een zithoek. Combineer jouw favoriete kleuren, milieuvriendelijke materialen en comfort in de mooiste tapijten van Bonaparte. De koffie staat klaar op ons adres in Almkerk.

Bonaparte kamerbreed tapijt in de regio Almkerk, Woudrichem, Nieuwendijk en Sleeuwijk vind je bij Van der Stelt wonen en mode

Van der Stelt wonen en mode maakt van jouw huis een thuis met de trendy tapijten van Bonaparte. Of je nu van grafische prints houdt of liever een romantische stijl neerzet. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Vintage collectie van Bonaparte? De naam van de collectie spreekt voor zich: het tapijt heeft een vintage look met vervaagde klassieke dessins die vernieuwend zijn voor kamerbreed tapijt. De Vintage collectie omvat verschillende patroongroepen: Hint of Colours, Tone in Tone en Shades. Wil je graag meer informatie over de Vintage collectie? Of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Bonaparte? Bij Van der Stelt wonen en mode geven we je graag advies!

Bonaparte vloerkleed op maat

Ooit nagedacht over het effect van een Bonaparte vloerkleed in jouw woonkamer? Je maakt de ruimte in een spreekwoordelijke handomdraai warmer en zachter. Van der Stelt wonen en mode helpt je jouw oog voor detail te laten zien met een sierlijk afgewerkte tapijtrand. Of combineer de kleuren uit je interieur in één tapijt.

persoonlijk interieuradvies

Van der Stelt wonen en mode, jouw Bonaparte specialist in de regio Almkerk, Woudrichem, Nieuwendijk en Sleeuwijk.

Van der Stelt wonen en mode is dé Bonaparte specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Bonaparte tapijt, vloerkleden op maat en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Almkerk naar de mogelijkheden bij jou thuis. Heb je een keuze gemaakt? Dan leggen wij jouw tapijt perfect op maat!

Bonaparte bij Van der Stelt wonen en mode in de regio Almkerk, Woudrichem, Nieuwendijk en Sleeuwijk

Tapijt (kamerbreed)
Vloerkleed op maat
Tapijt op de trap

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook